Thursday, December 17, 2009

web voice conversation

Aku sempat ber web voice conversation dengan Syahrul Fadzil yang berada di Madinah.

salamtijari has accepted the invitation to view your webcam.
salamtijari has accepted the invitation to view your webcam.
salamtijari has started viewing your webcam.

abunyer11:56 am
salam haji.... bila sampai malaysia....
salamtijari11:56 am bulum
salamtijari11:57 am ni kat madinah
abunyer11:57 am o... patutlah ... sebab kakak ipar saya balik mungkin 25hb ni...
salamtijari11:57 am aku balik 24
abunyer11:57 am sebelum terlambat... saya nak ucapkan selamat hari jadi tak lama lagi... mungkin masa tu hang masih kat madinah....
salamtijari11:58 am birthday aku, hari balik ke malaysia
salamtijari11:58 am terima kasih...
salamtijari11:58 am lepas tu bulan depan besday hang plak
abunyer11:58 am ha ha... jgn lupa fauzi dtp pun hari jadi sama dengan hang....
salamtijari11:59 am semalam saidah terjumpa kak aliyah
abunyer11:59 am hmmm dia balik esok kot...
abunyer12:00 pm kakak ipar aku pun sambut hari jadi di madinah....
salamtijari12:00 pm kakak bini hang ka, bini abang hang?
salamtijari12:00 pm he he hang mana ada abang
abunyer12:00 pm kakak bini aku....
abunyer12:01 pm Nampak gayanya Hajjah Kak Yun akan menyambut hari jadi ke-52 tahun di Madinah iaitu pada 23hb Disember ini. Alhamdulillah… Berkat. Doakan kami di sini semoga tahun-tahun mendatang akan tiba untuk kami pulak ke sana… Amin. petikan daripada blog aku.... http://www.abunyer.com/?p=341

salamtijari12:04 pm akak hang pegi ngan SMAS ke?
abunyer12:05 pm la... tak tau la pulak... tapi dengan rahman brother kot...
salamtijari12:06 pm aku tengok beg dalam blog hang tu ada logo SMAS
abunyer12:06 pm oh.... mungkin kot... ana la arif....
salamtijari12:06 pm sebabnya jemaah SMAS satu hotel dengan aku,
salamtijari12:06 pm dari madinah lagi
salamtijari12:06 pm sorru dari mekah lagi
abunyer12:07 pm ushar2 la.... nama nya Mahayon Shamsudin daripada ipoh...
salamtijari12:07 pm jemaah depa ramai kat 400 orang
salamtijari12:07 pm nanti la aku ushar
abunyer12:08 pm boleh web cam ker?
abunyer12:08 pm nak tengok madinah la...
abunyer12:08 pm rindu bangat....
abunyer12:12 pm salam... dah putus... taapa la... dapat tengok hang sekejap dengan baju sejuk dan kopiah putih... suasana dalam hotel di madinah.....

No comments: