Tuesday, January 1, 2013

1hb. 1 2013

Hari ini genap setahun aku tidak update entry dalam blog ni. Tercipta jugak rekod setahun tidak update. Sebenarnya banyak cerita yang ingin aku entry kan kat sini, tapi ... penyakit tapi memang menyusahkan.
Rubber stamp... masih belum kena lagi ink pad pada 2013!


Teringat masa sekolah dulu, bila hendak tulis tarikh di sudut atas kanan pada buku nota, asyik tersilap tulis tahun lepas. Aku pernah dapat cek tertera tahun sebelumnya... terpaksa pergi balik kepada pengeluar cek, suruh dia keluarkan yang baru. Dan terkini, aku hampir terlupa nak tukar tahun 2012 kepada 2013 pada rubber stamp nih!
Sekian.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)